Концевая фреза для сращивания Globus 2600 N1 D21,2 H19 d8 L63,5

Бренд: Globus
Артикул: fr-18856
Цена:
1 168.86грн
Есть в наличии
Наявність товцьового зубу Ні
Матеріал ріжучої грані твердий сплав
Оброблюваний матеріал М'яка деревина, Тверда деревина
Загальна довжина фрези (свердла) (мм) 63,5
Кількість ріжучих граней (шт) 2
Наявність підшипника Так
Діаметр та тип хвостовика Циліндричний, 8
Діаметр робочої частини (мм) 21,2
Висота робочої частини (мм) 19
Тип лез Напайні
Розташування підшипника Знизу
  • Описание

    Концевая фреза Globus 2600-N1.
    Применение: сращивание в ширину, декорирование.
    Оборудование: ручные фрезерные машины.
    Обрабатываемый материал: мягкая и твердая древесина.
    Параметры:
    Диаметр рабочей части:21,2мм.
    Высота рабочей части:19,0мм.
    Диаметр хвостовика:8,0мм.
    Расположение подшипника: нижнее.
    Материал напайки: твердый сплав.
    Глубина фрезерования:2,6мм.
    Общая длина фрезы:63,5мм.
    Размеры подшипника:5,0x16,0x5,0.
    Количество режущих граней:2.

  • Характеристики
    Наявність товцьового зубу
    Ні
    Матеріал ріжучої грані
    твердий сплав
    Оброблюваний матеріал
    М'яка деревина, Тверда деревина
    Загальна довжина фрези (свердла) (мм)
    63,5
    Кількість ріжучих граней (шт)
    2
    Наявність підшипника
    Так
    Діаметр та тип хвостовика
    Циліндричний, 8
    Діаметр робочої частини (мм)
    21,2
    Висота робочої частини (мм)
    19
    Тип лез
    Напайні
    Розташування підшипника
    Знизу
    Наявність товцьового зубу
    Ні
    Матеріал ріжучої грані
    твердий сплав
    Оброблюваний матеріал
    М'яка деревина, Тверда деревина
    Загальна довжина фрези (свердла) (мм)
    63,5
    Кількість ріжучих граней (шт)
    2
    Наявність підшипника
    Так
    Діаметр та тип хвостовика
    Циліндричний, 8
    Діаметр робочої частини (мм)
    21,2
    Висота робочої частини (мм)
    19
    Розташування підшипника
    Знизу
  • Отзывы
    Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
    Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход